glasul-hd.ro Web analytics

ActualitatePolitică

Alegeri parlamentare 2016. Pentru ce au votat politicienii hunedoreni

Majoritatea politicienilor, fie că aceștia candidează pentru un post de parlamentar sau nu, a votat încă de la primele ore ale dimineții. „Glasul Hunedoarei” i-a întrebat cu ce gânduri au mers la vot. Iată răspunsurile:

„Am votat pentru o Românie prosperă și împotriva hoției. Din păcate, la alegerile astea, există o singură opțiune care reprezintă principiile despre care vobesc și sper ca, pe viitor, lucrurile să se îmbunătățească și să avem alegeri cu adevărat și să putem vota pentru candidați în care să avem încredere și care să ducă România acolo unde ne dorim”, a declarat Stelian Ene, candidiat USR la Camera Deputaților

 

„Am votat astăzi pentru o nouă clasă politică, pentru o altfel de politică, pentru o schimbare, pentru o șansă dată tinerilor și pentru schimbarea tuturor structurilor care din anii ’90 încoace nu fac decât rău”, a spus Cristian Bulfon, candidat USR la Senat.

 

„Am votat pentru o Românie a bunului simț, un Parlament format din oameni noi, oameni profesioniști, oameni curați și pentru o Românie în care oamenii să nu mai fie nevoiți să meargă să muncească în alte țări, o Românie prosperă”, a declarat Oana Frânc, candidat PNL la Camera Deputaților.

 

„Am votat pentru Deva înainte, România înainte, am votat umăr la umăr pentru construcție, pentru tineret, am votat pentru bun simț și pentru o țară mai prosperă”, a spus Mircia Muntean, primarul Devei.

 

„Am fost la vot și am votat cu gândul la o Românie prosperă, la o Românie care să aibă un guvern ales de popor și, în următorii patru ani, românii și România să simtă că, într-adevăr, poate fi viața altfel, adică schimbată în bine”, a declarat Laurențiu Nistor, candidat PSD la Camera Deputaților.

 

„Am votat pentru ca, în România, Parlamentul să aibă maximum 300 de parlamentari, cum au vrut românii. Am votat pentru ca din viața publică să iasă condamnații, politicienii cu probleme penale, cu dosare penale. Am votat pentru ca România să redevină a românilor și Hunedoara să nu mai fie cel mai depopulat județ al României și leagănul poporului român să ajungă din nou în fruntea țării”, a spus Haralambie Vochițoiu, candidat PMP la Senat.

 

„Am votat pentru responsabilitatea politicianului de mâine, pentru o politică pornită de la bază, realistă, pentru un contact permanent cu oamenii. Pentru asta este nevoie de legi clare, care să permită să te dezvolți tu, ca cetățean, și noi, ca țară”, a declarat Marius Sanfirișca, candidat ALDE la Camera Deputaților.