glasul-hd.ro Web analytics

Politică

ALDE: pleacă Popa, vine Clej

Ovidiu Popa şi-a depus ieri, în scris, demisia din funcţia de preşedinte interimar al ALDE Hunedoara şi a părăsit formaţiunea politică. Asta după ce, la alegerile locale din 5 noiembrie, Ovidiu Popa (plecat în septembrie din PNL şi din Consiliul Judeţean, pe motiv că nu a fost lăsat să candideze) a obţinut doar 2,6 la sută.

„Este cea mai nefastă zi din cariera mea de politician” – şi-a început discursul Mircea Moloţ, pe parcursul unei conferinţe de presă organizată ieri. „Rezultatul este unul nu foarte slab, ci mizerabil (aşa cum a mai declarat, săptămâna trecută, pentru „Glasul Hunedoarei” – n.red.). Suntem cu toţii vinovaţi, începând cu mine şi terminând cu ultimul membru plătitor de cotizaţie. Nu a fost un duş rece, acest rezultat, ci unul cu gheaţă. Sper că ne vom trezi şi vom conştientiza că politica se poate face cu succes doar dacă îţi place şi doar discutând permanent cu oamenii. Domnul Ovidiu Popa nu a putut trece peste acest eşec politic şi şi-a prezentat demisia. Dacă doreşte să revină în politică, trebuie să dorească să fie şi politician, nu doar un bun profesionist în domeniul lui, iar Ovidiu Popa este un bun profesionist”, a continuat Mircea Moloţ. Candidatul ALDE la postul de primar al Devei ocupa şi postul de preşedinte interimar al filialei din Deva. Acest post a fost preluat, tot ca interimar, de Emanuel Clej. Acesta va avea ca principală sarcină organizarea de alegeri în cadrul filialei. Totuşi, spune că se va ocupa şi de alte aspecte importante pentru organizaţie: „Doresc să cresc şi calitativ şi cantitativ numărul membrilor organizaţiei. Mai doresc să interacţionăm mai mult cu cetăţenii, nu doar în campaniile electorale. Nu sunt «omul lui Moloţ», aşa cum s-a spus despre mine. Astăzi este prima zi în care colaborez politic cu domnul Moloţ”.

2 Comments

  1. Demisia HOTULE ,Tariceanu chiar nu vede ca de cind ai venit in ALDE partidul este in scadere libera, daca ai un gram de constinta pentru binele partidului dati demisia imediat bai piticule