Home / Politică / ALDE îşi „desecretizează” candidatul peste câteva zile
Mircea Molot 0018

ALDE îşi „desecretizează” candidatul peste câteva zile

Anunţul privind datele probabile pentru alegerile parţiale din Deva i-a mobilizat, se pare, şi pe reprezentanţii locali ai ALDE.

În iunie, preşedintele organizaţiei, Mircea Moloţ, spunea că partidul său are candidat desemnat, dar îl ţine secret „până la momentul potrivit”. La acea vreme, vicepreşedintele ALDE Hunedoara, Nelu Ardelean, îşi contrazicea şeful şi spunea că nu există niciun candidat.

„Şi eu sunt vicepreşedinte la nivel naţional, dar nu aflu imediat tot ce se discută în alianţă, la nivel de preşedinţi de partide”, încearcă acum să explice Mircea Moloţ, „incidentul” de comunicare din iunie.

„Avem candidat, v-am mai spus. S-ar putea să-l prezentăm joi (mâine – n.red.) într-o conferinţă de presă” adaugă preşedintele ALDE Hunedoara.

În ce priveşte strategia electorală a formaţiunii, Moloţ spune că se va rezuma la o idee simplă: „Nu ceilalţi candidaţi vor fi ţinta noastră. Noi ne adresăm doar cetăţenilor din Deva”.

Despre Ciprian IANCU

Citește și

Calin Laza 8983

Fostul director al Spitalului Județean, manager la Spitalul Colentina, din Capitală. Laza: „Mi-am depus CV-ul pe la mai multe, și de aici a pușcat. (…) Nu a fost o decizie de partid”

Călin Mircea Laza, cel care a condus Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva timp de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *