glasul-hd.ro Web analytics

Politică

ALDE Hunedoara și-a stabilit candidatul pentru Primăria Deva. Ovidiu Popa

Organizația Județeană a ALDE Hunedoara și-a stabilit candidatul pentru alegerile locale care vor avea loc, se pare, în această toamnă, la Primăria Deva. Ovidiu Popa, proaspăt demisionar din PNL și din funcția de consilier județean, a trecut la partidul lui Tăriceanu și va candida pentru fotoliul de primar al municipiului reședință de județ.

Ovidiu Popa a fost membru PNL din anul 2005 și a ocupat, în trecut, funcția de director tehnic al Consiliului Județean Hunedoara. Acum, el și-a dat demisia din partid și va intra în lupta electorală pentru Primăria Deva. „Mi-am dat demisia din ambele funcții, și din cea de consilier județean și din cea de membru al PNL. Am avut o nemulțumire mai amplă, mai veche, care nu este punctuală, este un cumul de mai mulți factori din cadrul partidului, care este, după părerea mea, neorganizat. A fost o atmosferă mai puțin productivă. Sincer, îmi pare tare rău că am plecat din PNL. Foarte mulți prieteni am lăsat, foarte mulți prieteni am găsit. Am avut o propunere din partea președintelui Mircea Ioan Moloț, cu care, de altfel, am și lucrat o perioadă de timp. Mi-a propus această posibilitate de a candida la Primăria Municipiului Deva. Îmi și doream acest lucru și am luat decizia de a fi candidatul din partea ALDE la primărie”, a declarat Ovidiu Popa, viitorul candidat al ALDE la Primăria Deva.

Mircea Moloț, președintele ALDE Hunedoara, pleacă în luptă optimist. „Nu plec la o luptă, niciodată nu am plecat, cu ideea că voi pierde. Niciunul dintre colegii mei din ALDE nu a plecat de la ideea că vom pierde. Credem că vom câștiga, altfel nu am pleca la luptă. Uitați-vă la candidatul nostru, citiți-i CV-ul, analizați-i comportamentul în cei 45 de ani și veți vedea că rezultatul este de învingător”, a declarat președintele ALDE Hunedoara, Mircea Moloț.