glasul-hd.ro Web analytics

Comunitate

Agenda culturală de primăvară a Centrului „Drăgan Muntean” Deva. Primăvara aceasta aduce un regal cultural de excepţie în urbea de la poalele Cetăţii

Un adevărat regal cultural în această primăvară pe scena Centrului Cultural „Drăgan Muntean” Deva. Instituţia de cultură a făcut public programul evenimentelor ce se vor desfăşura în municipiul reşedinţă de judeţ.

Primăvara în cântec. Concert de primăvară susţinut de Corul de copii „Arlechino” al claselor I-VI de la Liceul de Arte „Sigismund Toduţă” din Deva sub bagheta profesorilor îndrumători Mariana Onţanu-Crăciu şi Alina Perţ Alexandrescu. Recitalul va avea loc în Sala Şemineului a Palatului Magna Curia, în 7 martie, cu începere de la ora 18.

Gala de Balet. Liceul de Coregrafie şi Artă Dramatică „Octavian Stroia” din Cluj-Napoca prezintă, pe scena Centrului Cultural „Drăgan Muntean” Deva, Gala de balet. În program sunt incluse fragmente din baletele „Don Quijote”, „Lacul Lebedelor”, „Corsarul”, „Spărgătorul de nuci”, „Paquita”, dar şi dansuri tradiţionale şi moderne. Evenimentul are loc în data de 8 martie, de la ora 19. Preţul unui bilet este 10 lei, iar elevii şi studenţii au reducere de 50 la sută. Biletele se vând la casieria Centrului Cultural „Drăgan Muntean”.

Turneul Mozaic. Şirul de concerte susţinute de îndrăgitul interpret şi muzician Nicu Alifantis ajunge şi la Deva. În data de 26 martie, de la ora 19, iubitorii de muzică folk sunt aşteptaţi la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” pentru a lua parte la concertul extraordinar a lui Alifantis.

The Million Dollar Piano. Concertul Elton John de la Las Vegas, programat pentru data de 29 martie, ajunge şi în Deva. De la ora 19, la Centrul Cultural „Drăgan Muntean”, publicul îl va putea vedea şi asculta pe Elton John. Concertul va fi proiectat video la cea mai înaltă calitate. Preţul unui bilet este 30 de lei.

Jucaţi-vă cu noi! Teatrul „Gong” din Sibiu invită pe cei mari şi cei mici deopotrivă la un spectacol interactiv de joc şi improvizaţie prezentat de actorii Raluca Ştefania Răduca, Leo-Nora Băcanu, Adrian Marinaş, Horaţiu Dancu şi Mircea Corcoveanu. Spectacolul este programat să aibă loc în data de 3 aprilie, de la ora 9:30, la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva. Preţul unui bilet este 8 lei.

Cum a devenit Arthur rege. Tot în ziua de 3 aprilie, artiştii Teatrului „Gong” pentru Copii şi Tineret prezintă la Deva, de la ora 11:30, spectacolul „Cum a devenit Arthur rege”. Preţul unui bilet este 8 lei.

Îmi place cum miroşi. Ofelia Popii se întoarce pe scena Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din Deva într-un spectacol de comedie de Neil Simon, de această dată alături de Adrian Matioc, Ciprian Scurtea şi Cristian Stanca. Piesa, în regia lui Puiu Şerban, va avea loc în data de 4 aprilie, de la ora 19. Scenografia este asigurată de Iuliana Gherghescu. Preţul unui bilet este 25 de lei.

Concert de nai şi orgă. Gheorghe Zamfir şi Christian Micşunescu vor susţine în a treia zi de Paşte un concert extraordinar la Biserica Greco-Catolică „Immaculata” din Deva. Recitalul va începe de la ora 19. Intrarea este liberă.

Quartet. Adela Mărculescu, Costel Constantin, Florina Cercel şi Damian Crâşmaru aduc în premieră la Deva piesa de teatru „Quartet” de Ronal Harwood, în regia lui Dan Tudor. Spectacolul are loc la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” din Deva, în 29 aprilie, de la ora 19:30.