glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Adrian Pribac, la un gol distanță de borna 50: „Marchez și la Târgu Cărbunești!”

După ce a reușit 45 de goluri în Liga a IV-a Hunedoara, Adrian Pribac (foto) a arătat că pofta de gol n-a dispărut și a punctat de patru ori și în prima manșă a barajului cu Gilortul Târgu Cărbunești. Omul din atacul celor de la CNS Cetate este astfel aproape de o performanță deloc de neglijat – 50 de goluri într-un întreg sezon!

„Am spus că am mai păstrat câteva goluri și pentru meciurile de la baraj, acum că am reușit patru mă bucur foarte mult. Nu mă culc însă pe o ureche și aș vrea să mai punctez măcar de două ori pentru a trece de pragul de 50”, a declarat, imediat după meci, „tunarul” devenilor.

Adi, o victorie extrem de clară. Bănuiesc că nu v-ați așteptat la o așa diferență de scor.

Așa este. Ne gândeam că putem învinge la două-trei goluri distanță, dar nu la șase. S-a văzut însă diferența de valoare și, cred, de pregătire fizică și am demonstrat că ceea ce am reușit în campionat nu a fost întâmplător.

45 de goluri în campionat, patru în prima manșă, mai ai și pentru retur?

Sigur că da. Am avut un sezon bun și sincer, acum că am ajuns aproape de cifra 50, vreau să punctez și la Târgu Cărbunești. Cu atât mai mult cu cât suntem 99 la sută promovați, deci vom avea un moral excelent sâmbătă. Ar fi bine să învingem și acolo, să arătăm că suntem profesioniști până la capăt.

Te-ai decis, rămâi și în viitorul sezon la Deva?

Sincer, n-am discutat cu nimeni încă acest aspect, cum era de fapt și logic, având în vedere că trebuia să ne pregătim cum se cuvine pentru baraj, dar în proporție de 90 la sută sunt hotărât să rămân sub cetate, pentru că avem un grup aparte și merităm să jucăm în Liga a treia.

Manșa retur a barajului cu Gilortul este programată pentru sâmbătă, 27 iunie, de la ora 17.30, iar Primăria Deva a anunțat deja că va pune la dispoziție unul sau două autocare pentru suporterii deveni care vor să facă deplasarea în Gorj. „Cei care doresc să fie alături de echipă și la Târgu Cărbunești vor avea la dispoziție mijloace de transport, în limita a 80 de locuri. Plecarea se va face dimineața, la ora 10.00, din fața Colegiului Național Sportiv „Cetate”. Rezervări de locuri se fac direct la unitatea de învățământ”, a informat biroul de presă al Primăriei Deva.