glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Adrian Moţ: „Le-am demonstrat tuturor că n-a fost o întâmplare câştigarea campionatului!”

Noul căpitan al campioanei României la futsal, Adrian Moţ (29 de ani), a reuşit o „dublă” în Supercupa disputată, luni, la Chiajna, în compania rivalilor de la City’Us Târgu Mureş şi s-a numărat printre cei mai buni jucători de pe parchet. Hunedoreanul este de părere că succesul în faţa târgmureşenilor a demonstrat încă o dată că Autobergamo e noua forţă a futsalului românesc şi anunţă că alb-vişiniii îşi vor vinde scump pielea şi în acest sezon.

Apreciat de către fani pentru devotamentul de care dă dovadă la fiecare joc, Adi Moţ a făcut încă un meci mare, în chiar primul joc oficial al noului sezon. A ridicat trofeul deasupra capului la finele jocului şi spune că vrea să rămână în continuare în top.

Adi, felicitări pentru încă un trofeu! Cum a fost de pe parchet jocul cu City’Us?

Mulţumesc! A fost greu, ca în fiecare dintre jocurile disputate în compania celor din Târgu Mureş. Am simţit însă, permanent, că putem învinge, chiar şi la pauză, când am intrat conduşi. Am dominat de la un cap la altul, iar victoria e indiscutabilă.

Asta deşi n-aţi apucat să jucaţi vreun amical şi v-aţi pregătit doar pe plan local. Iar lotul a rămas, în mare, neschimbat.

Aşa este. N-am alergat degeaba însă în această vară şi le-am demonstrat că stăm bine şi la capitolul fizic, asta deşi, în repriza secundă, ei trebuiau să fie mai proaspeţi, având mai multe alternative pe bancă. Mă bucur că am reuşit să demonstrăm că succesul de la finele sezonului trecut n-a fost întâmplător, cum au spus unii cârcotaşi.

Urmează acum debutul şi în campionat. Cum anticipezi că vor fi aceste două partide cu Spicom şi, din nou, City’Us?

Va fi un debut dificil, dar nu ne mulţumim cu puţin. Eu tot timpul am mers pe această idee. Vom munci la fel de mult şi la fel de asiduu şi vom ieşi, din nou, cu fruntea sus. O să vedeţi! Poate am mai avea nevoie de ceva întăriri, însă dacă nu vor veni nu vom sta să ne plângem. Vom compensa prin ambiţie şi dăruire.

Autobergamo Deva a pus mâna şi pe Supercupa României, după ce a trecut, luni seara, cu 7-4 (2-3) de City’Us Târgu Mureş. Devenii vor debuta în noul campionat, luni, 8 septembrie, de la ora 19.00, împotriva celor de la Spicom Sfântu Gheorghe.