glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Adio, promovare?! Hunedorenii, învinşi în Banat, Olariu pe făraş

Echipa antrenată de Constantin Olariu a călcat strâmb exact atunci când nu avea voie. „Negru-albaştrii” au pierdut, la limită, 0-1 (0-1), pe terenul celor de la Mama Mia Becicherecu Mic şi au rămas la trei puncte în spatele acestora şi la alte şapte în urma liderului din Caransebeş, care a învins, fără probleme, 4-1, la Lugoj.

Deşi aveau nevoie ca de aer de un succes în Banat, hunedorenii s-au întors cu mâna goală, după un meci în care au avut la dispoziţie mai bine de o repriză să întoarcă rezultatul. Raportul şuturilor pe poartă în actul secund este grăitor: 0 (zero)!

Dominaţie teritorială. Dar doar atât

În primele 25 de minute, niciuna dintre echipe nu a reuşit să lege vreo acţiune cursivă către poarta adversă. Totuşi, Hunedoara a dominat meciul, dar numai teritorial, gazdele dând uşoara senzaţie că se tem de perspectiva pierderii unui joc important. Imediat după acest „sfert academic” ceva mai diluat, a apărut şi fotbalul. Hodiş l-a servit ideal, din dreapta, pe Magdaş, însă vârful gazdelor a trimis, din opt metri, cu poarta goală, în transversală! Primii fiori. Centea i-a furnizat pe următorii, în două rânduri, o dată din acţiune, apoi din fază fixă (27, 29), dar Dragotă a fost la post. Hunedoara a replicat prin Dîrvaru, a cărui lovitură de cap din centrul careului s-a dus puţin peste. Iureş stăvilit zece minute. Apoi vine golul: Ştefanovici centrează de pe dreapta, Dragotă respinge de la opt metri, mingea ajunge la Zurbagiu, care, de dincolo de linia de 16, o lobează, cu capul (!), în plasă (37). Punct şi de la capăt. Lintaru (39) – cap de la 10 metri pe lângă vinclu – şi Pepenar (44), şut din lovitură liberă, respins de Rusu, arată că s-ar putea. Totul sau nimic, după pauză. Mai degrabă a doua variantă. Şi asta pentru că întreg actul secund s-a jucat degeaba. Hunedoara s-a mutat în jumătatea adversă, dar a jucat haotic. De la început, până la sfârşit! Nicio combinaţie reuşită egal, niciun şut spre/pe poartă!! Şi-atunci te-ntrebi dacă mai poţi lupta pentru promovare. Concept total utopic acum. Cu atât mai mult cu cât, cel mai probabil, Olariu va arunca prosopul.

Mama Mia Becicherecu Mic 1 (1)

Rusu 6 – Miheţ 5, Telescu (cpt.) 6, M. Toma 6, C. Toma 5 – Ştefanovici 5 (61, Silaghi 5), Luţă 6 (74, Negruţ 5), Zurbagiu 6, Centea 5 (82, Mancaş) – Hodiş 6 (70, Hecsko 5), Magdaş 5.

Antrenor: Sorin Bălu

FC Hunedoara 0 (0)

Dragotă 5 – Petresc 5, Homei 5, Bratima 6, Ecobici 5 – Vajda (cpt.) 5 (73, Vîrtan 5), Şoit 5 – Blaga 5 (61, Uibariu 5), Pepenar 5 (74, Suciu 5), Lintaru 5 – Dîrvaru 5 (86, Nicula).

Antrenor: Constantin Olariu

A marcat: Zurbagiu (37)

Arbitru: Dorin Voina (Reşiţa). Asistenţi: Ovidiu Timar (Marghita) şi Bogdan Gireadă (Oradea).

Stadion: „Mama Mia”. Spectatori: 250

„Când s-a reluat campionatul, Dan Stroia le-a comunicat antrenorilor că dupa prima înfrângere, cu mine nu se mai întâlnesc. Din câte ştiu, meciul de vineri nu a fost o victorie… aşa că aştept demisia lor. Dacă nu îşi vor da demisia de onoare, se vor trezi cu un nou antrenor în vestiar!” – Alina State, finanţator FC Hunedoara