glasul-hd.ro Web analytics

Eveniment

Accident pe DN 7, în localitatea Simeria. Trei persoane rănite, în urma impactului dintre trei autovehicule

Trei persoane au fost transportate la spital în urma unui accident de circulaţie produs, ieri dimineaţă, pe Drumul Naţional 7, în localitatea Simeria. Cauza producerii accidentului: neacordarea de prioritate.

Evenimentul rutier s-a produs, în jurul orei 9:00, pe DN 7, în localitatea Simeria între un microbuz înmatriculat în Bacău, care transporta nouă pasageri, şi două autotu­risme, în care se aflau trei persoane. Şoferul unui autoturism Peugeot, care circula pe un drum secundar, nu a acordat prioritate de trecere microbuzului, care circula regulamentar pe DN7. În încercarea de a evita impactul cu autotu­rismul Peugeot, şoferul microbuzului a pătruns pe contrasens unde a lovit un autoturism Skoda.

Şoferul Peugeot-ului a rămas captiv în autoturism

În urma accidentului, conducătorul autoturismului Peugeot a rămas captiv în maşină, fiind nevoie de intervenţia de la Detaşamentul din Deva. „Ajunşi rapid la locul accidentului, pompierii salvatori au descarcerat şoferul unui autovehicul, după extragere acesta fiind preluat de paramedicii SMURD, care i-au acordat îngrijiri medicale şi apoi l-au transportat, în stare stabilă, la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Deva. Alte două persoane, un bărbat şi o femeie, aflate într-un alt autovehicul implicat în accident au suferit răni uşoare, acestea fiind transportate, de asemenea, la spital pentru investigaţii suplimentare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, căpitan Anemona Doda. Pasagerii microbuzului nu au fost răniţi, aceştia conti­nuându-şi călătoria spre destinaţie cu un alt mijloc de transport pus la dispoziţie de transportator.