glasul-hd.ro Web analytics

Actualitate

Accident mortal, la Beriu

Grav accident rutier grav, miercuri seara, în satul Beriu, din apropierea municipiului Orăştie. O femeie și-a pierdut viața în urma impactului frontal dintre doua autoturisme.

Deși s-au chinuit să îi salveze viața femeii de 32 de ani, medici nu au mai putut face nimic pentru ea. În urma rănilor grave, victima a fost declarată decedată.

„O conducătoare auto de 25 de ani, din comuna Beriu, în timp ce conducea un autoturism pe DJ705A, pe fondul neadaptării vitezei în curbă (carosabil umed), a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens, unde a tamponat frontal autoturismul condus de o femeie de 30 de ani. În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a celor două conducătoare auto şi a unei pasagere de 32 de ani din autoturismul care a produs evenimentul rutier, dar și rănirea ușoară a unui pasager de 32 de ani, din autoturismul care circula regulamentar. În cauză a fost întocmit dosar penal”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.