NEWS ALERT:
Home / Eveniment / A vrut să-şi apere calul, dar a fost muşcat de lup
A vrut să-şi apere calul

A vrut să-şi apere calul, dar a fost muşcat de lup

Un hunedorean în vârstă de 38 de ani, din localitatea Băniţa, a ajuns la spital după ce a fost muşcat de un lup, în timp ce se afla într-o pădure din apropierea satului.

Bărbatul a plecat după lemne, într-o pădure din apropierea localităţii Băniţa, în zona numită Dealu Babii. După ce a încărcat căruţa cu lemne, bărbatul s-a întors spre casă. La un moment dat, în timp ce cobora prin pădure, a fost „întâmpinat” de o haită de lupi. Fiarele s-au năpustit asupra calului, iar bărbatul a sărit din căruţă, înarmat cu un topor, să-şi apere animalul. Unul dintre lupi l-a atacat pe bărbat, reuşind să-l muşte de o mână. Într-un final, bărbatul a reuşit să alunge haita de lupi şi a coborât spre casă.

La spital, cu multiple răni

Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spitalul din Vulcan, unde i-au fost dezinfectate rănile şi i-a fost administrat vaccinul antirabic. De asemenea, medicii vulcăneni au fost nevoiţi să solicite spitalului din Hunedoara o doză de imunoglobulină, pentru a-i fi administrată hunedoreanului. Spitalul din Hunedoara este singurul care mai are imunoglobulină, un ser antirabic similar serului antiviperin. Acest ser lipsea din stocul spitalului vulcănean deoarece medicii de acolo nu s-au mai confruntat până acum cu astfel de cazuri, însă vor trebui să se aprovizioneze şi cu astfel de medicamente.

Despre Glasul Hunedoarei

Citește și

SECUND (1)

Accident cu șapte victime, produs din neatenție

Neatenția face victime. Un accident rutier, produs ieri în Petroșani, putea fi evitat dacă șoferul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *