glasul-hd.ro Web analytics

Sport

A treia victorie în patru partide Millenium Giarmata – FC Hunedoara 0 – 1

FC Hunedoara şi-a revenit repede după înfrângerea de la Cisnădie şi a obţinut o nouă victorie, a treia în cele patru amicale susţinute în acest început de an. Adversara sa a fost Millenium Giarmata, „anterna” seriei a patra din Liga 3, întărită însă în această pauză de iarnă.

„Am jucat la Sebiş, la 20 de km de Giarmata, pe un teren bun, în ciuda faptului că a plouat tot timpul. Partida a fost echilibrată, cu ocazii la ambele porţi. Noi am marcat prin Daniel Creciunesc, am mai ratat de două ori prin Bloj şi am avut şi un penalty neacordat la Petresc. A fost un meci cu un ritm bun, nu am avut probleme din acest punct de vedere. Dacă la ultima partidă, cu Cisnădie, nu am văzut prospeţime în jocul nostru, de data aceasta lucrurile au stat mai bine. Am folosit mai mulţi juniori în această întâlnire, am vrut să îi văd la lucru şi să le dau ocazia să joace mai mult. Încet, încet se văd în teren rezultatele pregătirii pe care am făcut-o în această iarnă. Le-am şi spus băieţilor, cei mai buni rezistă şi cine e mai în formă va juca”, a declarat Mircea Alic, antrenorul hunedorenilor, pentru „Glasul Hunedoarei”.
FC Hunedoara a început în formula Ciubotariu – Cr. Creciunesc, Maghici, D. Creciunesc, Mercurian – Ionicesc, Lazea, Gheară, Bloj – Bozian, A. Grigore. După pauză au mai intrat Păduraru în poartă şi Opârlescu, Lăcătuş, Baban, Ionică şi Petresc jucători de câmp.
Următorul meci al echipei hunedorene are loc miercuri, pe teren propriu, în compania Metalurgistului Cugir, locul al doilea în seria a patra din Liga 3.