glasul-hd.ro Web analytics

Eveniment

A plecat după ciuperci dar a sfârşit în puţul minei

Un bărbat în vârstă de 66 de ani din municipiul Hunedoara şi-a găsit sfârşitul în puţul unei mine dezafectate. Bărbatul plecase la cules de ciuperci în zonă.

Cea care a alertat Poliţia a fost soţia bărbatului. Aceasta le-a spus oamenilor legii că soţul a plecat după ciuperci în pădure la Teliuc şi nu s-a mai întorsc acasă. „Femeia a reclamat faptul că soţul ei a plecat de acasă în data de 19 octombrie, în jurul orei 07:00, pentru a culege ciuperci în zona pădurii de lângă fosta Uzină de Preparare Teliuc, însă nu a mai revenit la domiciliu. Reclamanta a  declarat că l-a căutat pe cel dispărut a doua zi în zona uzinei de preparare dar nu l-a găsit, motiv pentru care a decis să solicite sprijinul poliţiştilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Pe urmele bărbatului

În urma sesizării, au fost constituite mai multe echipe de căutare formate din poliţişti, jandarmi şi salvamontişti. Aceştia au descoperit cadavrul bărbatului într-unul din puţurile miniere dezafectate. Trupul neînsufleţit a fost ridicat de medicii legişti şi transportat la morgă pentru autopsie. Din primele cercetări ale poliţiştilor reiese că în această cauză nu sunt suspiciuni de comitere a vreunei fapte penale.