glasul-hd.ro Web analytics

Sport

A doua înfrângere din campionat pentru Autobergamo. Spicom Sf. Gheorghe – Autobergamo Deva 2 – 1

Nimic nu anunţa eşecul de la Sfântu Gheorghe al liderului Ligii întâi la futsal: nici faptul că echipa locală Spicom era neînvinsă în acest retur, nici înfrângerea din campionatul trecut pe acelaşi teren. Aceasta din simplul motiv că Autobergamo avusese până în acest moment un parcurs aproape perfect, iar meciul tur nu avusese istoric, un 10 – 0 fără nici un fel de comentarii în favoarea lui Ignat, Matei, Pânzaru şi compania.

Totuşi, în partida de sâmbătă a venit o dată în plus confirmarea a ceea ce spunea Florin Ignat: „Toate partidele sunt grele, nu vom avea nici un meci uşor. Vedeţi că e bătaie mare pe puncte pentru locurile din play-off, de la locul 10 inclusiv în sus toată lumea speră”. Dacă în întâlnirile cu Odorheiu Secuiesc şi Dunărea Călăraşi din etapele anterioare devenii s-au impus finalmente după partide de mare luptă, de data aceasta câştig de cauză au avut gazdele din Sfântu Gheorghe. Spicom şi-a consolidat cu această victorie la limită, 2 – 1, poziţia a cincea în clasament, iar Autobergamo a fost egalată la puncte în ierarhia Ligii întâi de rivala Informatica Timişoara, iar City’us Târgu Mureş s-a apropiat din nou la şapte puncte de cele două contracandidate. Informatica şi City’us, ambele victorioase în această etapă cu numărul 18, au fiecare un meci mai puţin disputat decât Deva.
Campionatul ia – din nou – o pauză de două săptămâni. În runda următoare, programată pe 28 februarie, Autobergamo primeşte pe teren propriu vizita lui KSE Târgu Secuiesc, o altă formaţie cu pretenţii justificate la prezenţa în play-off.