Home / Sport / 90 de minute oficiale după 90 de zile de aşteptare
90 de minute oficiale după 90 de zile de aşteptare

90 de minute oficiale după 90 de zile de aşteptare

FC Hunedoara revine, astăzi, pe teren într-un joc oficial, după fix trei luni de la ultima partidă disputată în Seria a IV-a a Ligii a III-a. „Negru-albaştrii” evoluează pe terenul celor de la Ştiinţa Turceni (locul 9), una dintre cele mai modeste echipe din campionat.

Aflaţi la şapte puncte în spatele liderului FC Caransebeş (n.red. – dar cu un meci mai puţin), elevii lui Constantin Olariu sunt nevoiţi să câştige toate cele şapte partide pe care le mai au de disputat în acest retur.

Optimism ponderat

Hunedorenii pleacă la drum cu un lot din care nu mai fac parte Răzvan Petcu şi Bogdan Roiu (transferaţi la FC Caransebeş), dar în care se regăsesc şapte nume noi: Ionuţ Bratima (Unirea Dej), Emil Ecobici (Pandurii 2 Târgu Jiu), Ionuţ Boldea (Millenium Giarmata), Rareş Blaga (AFCM 2012 Reşiţa), Cosmin Băiţă (Pandurii 2 Târgu Jiu), Claudiu Zdrîncu şi Elvis Dîrvaru (Millenium Giarmata). Schimbările produse la echipă n-au modificat nici obiectivul declarat încă de la început: promovarea. „Vom încerca să facem tot ce ne stă în putinţă pentru a câştiga jocurile rămase, apoi vom vedea cum decurg lucrurile în play-off. Să fim feriţi de accidentări şi să ne facem bine treaba!”, au declarat, la unison, cei de din staff-ul tehnic al Hunedoarei. Optimismul ponderat al hunedorenilor vine după ce bilanţul din perioada de pregătire nu a fost tocmai unul îmbucurător: 4 victorii, o remiză şi 4 înfrângeri!

Jocul de astăzi de la Turceni va începe de la ora 14.00. În tur, FC Hunedoara a învins cu 3-0, după o „dublă” a lui Andrei Şoit şi o reuşită a lui Răzvan Petcu.

Programul complet al etapei a XVI-a:

Muncitorul Reşiţa – FC Caransebeş                 (0-2)

Vulturii Lugoj – Pandurii 2 Târgu Jiu                 (1-2)

Jiul Rovinari – Millenium Giarmata                     (0-0)

Ştiinţa Turceni – FC Hunedoara                      (0-3)

FC Avrig – Becicherecu Mic                            (1-2)

FCM 2012 Reşiţa stă.

(între paranteze sunt trecute rezultatele din tur)

Despre Claudiu SAV

Citește și

IMG_4265

Ambele echipe devene joacă duminică în Cupa României la futsal

Până să se reia şi campionatul Ligii întâi – pentru că Liga a doua este …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *