NEWS ALERT:
Home / 43 / 30 de cabliști au scos Pro TV din grilă, după ieșirea din must carry
30 de cabliști au scos Pro TV din grilă

30 de cabliști au scos Pro TV din grilă, după ieșirea din must carry

O parte dintre români nu mai văd Pro TV, după ieșirea postului din must carry, în vara anului trecut. Unii cabliști nu au acceptat condițiile de plată impuse de companie. Astfel că, de-atunci, 30 de rețele mici de cablu au scos posturile grupului Pro din grila de programe, potrivit informațiilor obținute de paginademedia.ro de la Consiliul Național al Audiovizualului. Pe lângă acestea, alte 16 rețele au depus la CNA documentele pentru înștiințarea Consiliului cu privire la scoaterea posturilor din grilă.

Pro TV a înștiințat CNA că iese din grila must-carry, începând cu data de 23 iulie. Cu alte cuvinte, începând de la această dată, societățile de cablu trebuie să ceară acordul Pro TV pentru a retransmite postul și să plătească pentru a-l putea retransmite către abonați.

Pro TV era în capul listei posturilor must carry libere la retransmisie, având cea mai mare audiență medie.

În cuvintele lui Petrișor Obae, editorul site-ului paginademedia.ro, „mutarea vine într-un moment în care întreaga piață de publicitate TV este puternic afectată de criză și își propune să completeze veniturile postului de televiziune. Pro TV a mizat, probabil, și pe faptul că, fiind lider de audiență, va fi dorit, în continuare, de operatorii de cablu, chiar dacă va fi plătit“.

(sursa: capital.ro)

Despre Glasul Hunedoarei

Citește și

TOPUL celor mai corupte ţări din lume în 2014. Ce loc ocupã România

TOPUL celor mai corupte ţări din lume în 2014. Ce loc ocupã România

Corupţia a crescut în China, Turcia şi alte ţări cu o creştere economică puternică, avertizează …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *