glasul-hd.ro Web analytics

EconomicPublicitate

12 speakeri vin la Teatrul de Artă din Deva, pentru un eveniment adresat mediului de business

Fie că ai o afacere aflată la început, fie că te gândești să îți deschizi una, Hunedoara Business Elite este evenimentul la care trebuie să participi! Aici vei primi sfaturi valoroase pentru orice antreprenor, în special pentru cei aflați la început de drum. Orice idee bună poate să devină o afacere de succes, cu condiția să știi pe ce drum s-o apuci atunci când vrei să faci această transformare!

Business Elite este primul dintr-o serie de evenimente adresate antreprenorilor de start-up-uri sau acelor persoane care doresc să înceapă o afacere. Devenii au șansa de a lua parte la primul eveniment de amploare dedicat mediului de afaceri, pentru că și organizatorii sunt deveni.reclama-02

Scopul evenimentului este de a aduce informații valoroase în mediul antreprenorial din județul Hunedoara, iar în momentul în care antreprenorii vor aplica ceea ce învață de la vorbitori, își vor crește cifra de afaceri, iar afacerea va evolua!

Prin participarea la acest eveniment, veți întâlni oameni de succes din județul Hunedoara și veți avea ocazia să le ascultați povestea de viață. De asemenea, avem invitați de renume național care vorbesc despre cum să-ți crești afacerea, cum să eviți hățișul birocratic pe care îl presupune înființarea unei firme, ce pași sunt de urmat pentru a crește și dezvolta afacerea, dar și pentru consolidarea ei.

Nu veți adormi pe scaune! De ce? Pentru că este un eveniment interactiv! Veți putea să adresați întrebări tuturor celor care vorbesc pe scenă, pentru a primi informații suplimentare, dacă doriți, pentru că fiecare invitat are la dispoziție 20 de minute pentru sesiunea de Q&A (întrebări și răspunsuri).

Pe lângă informațiile oferite de invitații de renume național prezenți pe scenă, dacă sunteți în sală, veți participa și la o tombolă cu premii totale în valoare de 42.500 de lei.

Biletele se cumpără de pe site-ul www.businesselite.ro

Tags