glasul-hd.ro Web analytics

Comunitate

1 Million Idea by Bachnev Cosmin și Deva Business Club s-a lansat pentru mediul de afaceri din județ și nu numai.

Anunțat în aprilie 2017 și lansat proiectul pe 3 aprilie, a intrat în stand-by din mai multe motive. Am descoperit pe moment multiple îmbunătățiri pe care aș vrea să le aduc dar și marea problemă de a găsi angajatul pe care mi-l doream. O fată descurcăreață, motivată spre reușită și dornică să lucreze în acest domeniu aproape inexistent în Deva. Și am găsit-o pe colega mea Ioana.

Așadar am dat drumul la ceea ce înseamnă 1 Million Idea, care este visul meu de a lansa mediul de afaceri mic și mijlociu dar… spre surprinderea mea și mare, în mediul online. Am descoperit firme cu cifre de afaceri de ordinul milioanelor de euro din județ care nu sunt deloc prezente în mediul online.

Să vă spun exact care e puterea în mediul online: ai o afacere care crește „de la sine” cu 10-15% anual? E o creștere bunicică, cu care multă lume se mulțumește. Dar… ceea ce oferim noi este  soluția de a crește cu 50-100-500% datorită mediului online. Mulți mi-au spus că bat câmpii când am zis de 50-100%…nu are rost să amintesc ce au zis când am zis 500%. Dar, nu zic că orice firmă, din orice domeniu ar putea crește cu 100-500% datorită domeniului online. De la 10.000 euro poți ajunge într-un an la 50.000, de la 100.000 lei poți ajunge, bineînțeles cu muncă, într-un an la 500.000.

Dar, de-a lungul celor 10 ani ai mei de activitate am ajutat zeci de firme să crească datorită online-ului, o creștere a cifrei de afaceri de la 2 milioane de euro la 15 milioane de euro cu acea creștere de la sine de 10% ajungea în… 21 de ani. Datorită Marketingului Online, Digital și automatizării proceselor a reușit în 3 ani.

Am discutat zilele trecute cu un client de Google My Business, Google AdWords, Facebook ADS, Google Trends, Monitorizare, Targetare, CRM, ERP, etc. sunt lucruri pe care ți-ar lua luni, ani să le stăpânești și să le înveți de unul singur. Să apelezi la firme care știu toate acestea te costă foarte mulți bani. Câte firme din județ au auzit de CRM? 1% zic mult? Nu!

Firmele care doresc să crească au nevoie, de exemplu, de un CRM – Sistem de gestiune a relației cu clienții (abreviat CRM după en. Customer Relationship Management).

Am întâlnit multe firme care încă facturează în excel. Un soft de facturare îți emite facturile în câteva secunde, introduci CUI-ul firmei și completează automat restul de date prin conexiunea la Mfinante, în câteva secunde generezi o factură. Economisești minute, ore pe lună. Practic, de aceea am conceput acest proiect unic în România. Eu te învăț treptat, pe parcursul unui an, cu exemple concrete, cum să faci toate aceste lucruri, le explic pe fiecare în parte și la ce ajută.

1 Milion Idea e o comunitate a afaceriștilor, vor fi maximum 50.000 din cei peste 650.000 de antreprenori din România care vor învăța an de an ce înseamnă Marketingul Online. Acesta fiind și sloganul meu „I Love to Marketing”.

De ce i-am zis „1 Milion Idea”? Deoarece orice om de afaceri trebuie, sau ar trebui să aibe un scop, o cifră la care să ajungă, o viziune. Da, recunosc că timp de 9 ani am vrut doar să fac bani. Nu e de ajuns să faci banii care să îți ajungă lună de lună. În 1 Million Idea pe lângă faptul că voi oferi fiecărui client informația de care are nevoie, le voi oferi informați la care nu au acces. Cum? Simplu. Dau un exemplu real: Vrei să îți vinzi produsele în online. Ok. De aici până la a vinde și a avea succes e cale lungă. O investiție într-un magazin online te costă câteva sute, mii de euro anual. Îți permiți? Dacă nu, prin intermediul Firme.Top vei putea face acest lucru prin Marketplace-ul cu comisioane 0% la oricât de multe vânzări ai avea! Toate acestea pe lângă faptul că îți poți crea o pagină cu toate informațiile minime și de folos despre firma ta: servicii oferite, localizare, date de contact, orar, galerie foto.

Pe cealaltă parte, echipa mea va participa la cursuri, seminarii care costă sute de euro, chiar mii. Informațiile de la acele cursuri le voi aduce membrilor 1 Million Idea GRATUIT! În plus, vei avea parte de premieri la fiecare 100, 1000, 2500 clienți înscriși/ pachet. La 2500 clienți Premium oferim câte o Dacia Dokker. Wooow nu are cum!!! Imposibil!!! E țeapă! Nu! Aceia care spun aceste lucruri se numesc HATERI – ei nu cred din start, chiar dacă le arătăm, pe cifre, că se poate, sunt garanții prin care oferim aceste premii. E simplu, pe cifre calculate, îți dai sema că la 2500 clienți îți poți permite ca 10% să-i investești într-un beneficiu care s-ar întoarce unui client care a investit 199 lei într-un an! E un BENEFICU pe care îl aducem clienților noștri.

Aceasta e 1 Million Idea mea prin care vreau să cresc mediul de afaceri din județ, din țară, iar apoi din întreaga Europa.

În județ, am lansat acum câteva săptămâni și Deva Business Club, prin care noi, antreprenorii din Deva și împrejurimi, să ne adunăm la un loc și să ne oferim sprijinul, să ne bem cafeaua sau să luăm prânzul împreună într-un mod benefic pentru afacerea noastră. În plus, pentru mediul de afaceri din județ, la primăvară vom organiza un eveniment, gratuit, pe durata a două zile, în care să aducem experți în domeniul antreprenorial pentru a prezenta beneficiile și soluțiile găsirii metodelor de optimizare și creșterii afacerilor locale.

Detalii despre înscriere cât și oferta unică pănă la sfârșitul lunii o găsiți aici: ->https://1millionidea.com/lp-lansare-deva/

Loading...