glasul-hd.ro Web analytics

Pamflet

1 Mai, ziua celor care trăiesc din munca noastră. UNU’ MAI hoț ca altul!

Oamenii muncii de la orașe și sate sărbătoresc astăzi ziua de 1 Mai, o zi cu profunde semnificații patriotice și adâncă vibrație revoluționară. În cinstea acestei zile de sărbătoare, oamenii care trăiesc de pe urma muncii proletariatului și țărănimii, strâns uniți în jurul baronului suprem și a sinistrei sale senatoare, au raportat noi și noi succese pe „frontul” luptei împotriva județului Hunedoara. 

Având în minte și suflet modelul revoluționar al liderului Mircea Moloț, care și-a sacrificat câteva luni din viață pentru nobilele idealuri ale baronilor locali uniți ai României, cei mai mici dintre liberalii județului au raportat la rândul lor importante realizări în sifonarea banului public. În cinstea zilei de 1 Mai, noul lider de partid și județ, „tovarăşul” Bogdan Țîmpău, a raportat redeschiderea firmei Total Consult în vederea sifonării mai accentuate a banului public, rămas necules în urma acțiunii inconștiente și dăunătoare a unui grup de procurori aflați în slujba unor forțe imperialiste ostile județului Hunedoara.

De asemenea „tovarăşul” Irinel Faur, un tânăr de nădejde al partidului, care la o vârstă fragedă poate să raporteze falimentarea a două firme abonate la banul public și iminenta închidere din motive de gestiune dezastruoasă a celei de-a treia, și-a luat angajamentul să bage în insolvență, cu un trimestru mai repede decât a fost planificat, Aqualandul, exprimându-și prin această devansare a planului recunoștința și admirația față de faptele de eroism ale unuia dintre predecesorii săi iluștri, Ioan Prip, omul falimentelor răsunătoare  și a afacerilor tenebroase. La rândul său, primarul municipiului Deva, Petru Mărginean, și-a exprimat întreaga sa recunoștință, acum în zi de sărbătoare, pentru călduroasa primire care i-a fost făcută printre membrii partidului, recunoscând în același timp că a încercat să acceadă pe funcții nemeritate și făcându-și totodată o severă autocritică.

Responsabilul cu sportul și transportul, Marian Muntean, a subliniat în alocuțiunea sa cu ocazia zilei de 1 Mai necesitatea opririi oricărei licitații pe serviciul de transport public, înfierând cu mânie proletară obiceiurile burgheze și imperialiste ale Primăriei Deva de a organiza licitații.  În încheierea sărbătorii dedicate zilei de 1 Mai a luat cuvântul prim-baronul județului Hunedoara, „tovarăşul” Mircea Ioan Moloț. În alocuțiunea sa, „tovarăşul” Moloț a subliniat, încă o dată, rolul tinerei generații în întărirea partidului în continuare, cu orice riscuri, a devalizării banului public și a prostirii electoratului. Într-un gest de nostalgie, Mircea Moloț le-a amintit tinerilor politicieni să nu-i urmeze exemplul și să se abțină de la turnătorii, pentru că DNA nu este nici pe departe atât de „binevoitoare” ca şi Securitatea.